Zoneterapi

Zoneterapi er for alle og kan bruges til at vedligeholde et godt helbred. Gennem påvirkning af kroppens reflekszoner styrkes kroppens sundhed og balance.

Ved en zoneterapibehandling vil terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen, som oftest fødderne, søge at forbedre funktionen et andet sted, ved at sætte kroppens selvhelbredende kræfter i gang.

Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag – men om flere forskellige ubalancer i kroppen. Derfor er godt at få kroppen renset for affaldsstoffer, stress og andre skadelige påvirkninger, vi udsættes for i vores hverdag.

Behandlingen foregår liggende afslappet på en briks, men du kan også sidde, hvis du ønsker dette. Hos Vanløse Osteopati vil behandlingen som regel være en kombination af fodzoneterapi og akupunktur, men hvis du ikke ønsker nåle, kan det også være ren zoneterapi.

Fertilitetsbehandling

Zoneterapi/Akupunktur til dig der:

• Har prøvet at blive naturlig gravid i længere tid uden held.
• Er begyndt på fertilitetsbehandling og er stresset på grund af det lange forløb og de mange hormonpåvirkninger.
• Har været i fertilitetsbehandling længe uden held.
• Har oplevet en eller flere ufrivillige aborter.
• Har brug for at reducere din stress i forbindelse med fertilitetsbehandling og få ro i din krop.
• Har endometriose, PCO eller en anden hormonel ubalance.
• Er stresset over at din graviditet ikke lykkes.
• Gerne vil forberede din krop til en sund graviditet.

En behandling er meget individuel, men grundlæggende vil en behandling med kombination af zoneterapi og akupunktur fokusere på at stimulere din hormonbalance, dine æggestokke, så kvaliteten/størrelsen af dine æg øges, og der kommer en god og regelmæssig ægløsning. Der skal være fri passage i æggelederne, livmoder muskulaturen skal afslappes, så der er god tilførsel af det nærende blod og de vigtige hormoner. Samtidigt skal livmoderens slimhinde stimuleres til at blive tyk og modtagelig til ægget.

Hos Vanløse Osteopati vil du i forbindelse med din fertilitetsbehandling hos zoneterapeuten blive tilbudt et træningsprogram med “Mojzisova-øvelser”. Øvelserne er med til at afslappe din bækkenbundsmuskulatur, dit nervesystem samt booste dine hormoner og få ro i din krop. Programmet har dokumenteret effekt og bruges i det tjekkiske sundhedsministerium og anbefales som første valg til behandling af kvinder med fertilitets problemer.

Derudover vil en fertilitetsbehandling også bestå af vejledning om vitaminer/ olier og mineraler, da et underskud her, kan have stor betydning f.eks. for genoprettelsen af din cyklus, en regelmæssig ægløsning og din mands sædkvalitet. Uden det gode fedt (olier) vil vi ikke være i stand til at danne de hormoner, der styrer alt i kroppen herunder vores cyklus.

Er du allerede i hormonbehandling kan zoneterapi/akupunktur hjælpe din krop med at genoprette din balance og derved optimere dit behandlingsforløb.

Har du et generelt spørgsmål til en behandling?
Så skriv via formularen og få svar indenfor 48 timer.

(Formularen er sikker i forhold til persondata)

15 + 12 =