Udtalelser

Vi har gået ved Christina som har gjort mirakler for vores lille søn. Han havde maveproblemer, svært ved at amme, var meget spændt i kroppen og sov meget, meget lidt. Efter 4 gange var han en helt anden dreng. Vi fik øvelser med hjem, vi kunne lave med ham, og det gjorde at vi også selv følte, vi kunne gøre noget der hjalp. Vi har en super glad dreng der sover, ammer og udvikler sig helt som han skal, uden at være hæmmet af sin mave eller spændinger. Man føler sig at Christina både lytter til forældre men virkelig også til ens baby. Tusinde tak!

💗

Sika, mor til dreng på 6 mdr.

POSITIV TEST!

Jeg er overbevist om, at akupunkturen og zoneterapien spillede en rolle i forhold til at stabilisere min krop Jeg havde gennemført en enkelt negativ ICSI-omgang, da jeg opsøgte Mia i håb om at øge chancerne for graviditet ved næste forsøg. Efter et par besøg hos Mia stod jeg med en positiv test i hånden, og i dag er jeg i 19. uge med en lille pige, som min kæreste og jeg glæder os helt enormt til at tage imod i februar. Jeg er overbevist om, at akupunkturen og zoneterapien spillede en rolle i forhold til at stabilisere min krop efter en hård periode i ICSI-behandling, og dermed også bidrog til min evne til at blive gravid. Derfor kan jeg kun anbefale andre, der kæmper med infertilitet eller er i fertilitetsbehandling, om at opsøge Mia – som udover at være smadder dygtig også er et meget behageligt menneske.

Maya W.

I 2014 styrtede jeg på Wakeboard og pådrog mig væsentlige skader i ryg og nakke. Det efterlod mig med en hjernerystelse og et piskesmæld som betød at jeg i 3 måneder lå hjemme i et mørkt rum med kronisk hovedpine. Da hjernerystelsen havde fortaget sig, bestod hovedpinen af spændinger i nakken. Jeg ledte i blinde efter en dygtig behandler og gik desperat til den ene behandler (fys, kiropraktor, massør, body-sds) efter den anden. Da jeg, af en bekendt, fik anbefalet Christina, var jeg på et opgivende stadie og havde reelt indstillet mig på at jeg nok skulle vende mig til hovedpine som en del af min fremtidige tilværelse. Christina, screenede mig første gang. Gennemgik min krop fra top til tå, og fandt frem til en række andre problematikker, spændinger og smerter i min krop som ingen af de andre behandlere havde set eller undersøgt. Meldingen fra Christina var i første omgang at jeg var godt medtaget, men at hun var ret sikker på at hun kunne gøre en forskel. Allerede efter første behandling skete der er en markant forbedring, men særligt efter 3 behandlinger fik jeg for første gang i 6 måneder fornemmelsen af et “let” hoved. Efter 6 behandlinger var jeg tilbage uden smerter – og har nu 4 år efter ingen følgevirkninger af skaden. Det eneste jeg ville ønske var anderledes i min skadesforløb er at skulle have gået til Christina noget før. Men jeg havde ingen anelse om hvor man skulle lede, og da Google ikke hjalp mig, tænker jeg at der andre der sidder derude i lign. situation. Ærlig, kompetent og professionel behandling er kort sagt hvad man får hos Vanløse Osteopati.

TAK, for et fantastisk forløb! De bedste hilsner

Andreas Kjærgaard, Tidligere prof. wakeboarder

Min søn Bastian startede sin behandling hos Christina som 4-årig. Han har nu gået hos Christina i knap ½ år, og der er sket markante fremskridt med hans baghoveds form. Det er blevet mere rundt og der er kommet bule bagpå. Jeg er så glad, og kan tydeligt se forskellen. Bastian havde også en låsning i baghovedet nederste del (også kaldet KISS KIDD). Låsningen trykker på det indre hoved lige der hvor blandt andet balancedelen sidder. Efter at Christina har arbejdet med den del, har Bastian forbedret sin balance markant og tør meget mere på egen hånd.

Vores søn Valde på 7 måneder kom ind til Christina grundet en svag rygmuskulatur, og fordi han kun ville kigge til den ene side. Efter 5 behandlinger kigger Valde nu til begge sider og hans rygmuskulatur har udviklet sig til det, han skal kunne i sin alder. Man føler sig 100 procent tryg i Christinas hænder, både som mor, og vigtigst af alt føler børnene sig trygge. Vi bliver mødt med smil, åbenhed og tiden til lige at åbne op for deres tillid. Vores ellers lidt reserverede søn Bastian ligefrem glæder sig til at komme ind til Christina. Hun er hamrende dygtig til det hun laver. Hun er nysgerrig, professionel og sætter god tid af til barnet. Man kan bare mærke, når folk kan lide det de laver, og DET kan Christina.

Natasja, mor til to.

Jeg opsøgte Mia, fordi jeg var drøntræt af mine hedeture. Nu har jeg gået hos hende igennem længere tid og allerede efter nogle behandlinger blev det markant bedre og i dag oplever jeg stort set ingen gener ved min overgangsalder.

Lone 53 år, Yogainstruktør

Mia er meget behagelig og super dygtig. Mia kombinerer zoneterapi og akupunktur, hvilket hjælper kroppen med at slappe af og få løsnet op for spændinger.
Jeg har haft stor gavn af Mias behandlinger, der har hjulpet mig med at slappe af i nakke, skulder, hoved. Kort sagt afslapning til hele kroppen. Det har lært min krop at slappe af i stressede perioder.

Bedste hilsner
Mikkel Severin, Executive Advisor

Jeg har benyttet Christina Vedsted i mere end 6 år nu og hendes kontaktoplysninger er fast indkodede i min telefon. Hun er en fantastisk dygtig terapeut med et utroligt blidt og effektivt håndelag. Jeg startede hos Christina under min første graviditet på grund ret kraftige smerter fra et løsnet bækken allerede i uge 18. På få behandlinger gik jeg fra haltende til smertefri og aktiv igen. I mine efterfølgende graviditeter er jeg også blevet behandlet af Christina og de gange er bækkenløsningen taget helt i opløbet og ikke udviklet sig. Behandlingerne hos Christina har jeg suppleret med massage hos Jacob Wolf. Jeg har kunne være meget aktiv i alle graviditeter, og det privilegie har de to stor andel i. Mine tre graviditeter er alle endt i kejsersnit og Christina har hjulpet mig med arvævsbehandling både eksternt og internt, særligt mellem 2 og 3 graviditet, hvor jeg kunne mærke følger fra arvævet tydeligt. Ved 3 kejsersnit var operationslægen meget overrasket over at der var mindre arvæv end operationsbeskrivelse fra kejsersnit 2 angav. Jeg er ikke i tvivl om at Christinas behandlinger har haft stor effekt. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger i forhold til Christina. Hun er en af de dygtigste og mest opdaterede behandlere i forhold til graviditet og efterfødselsforløb.

Julie Pio Kragelund – mor til 3 skønne krudtugler

Da vores datter var 2 uger gammel begyndte vi at se tegn på svære mavekneb og som nybagte forældre til første barn var vi rådvilde indtil vi kontaktede Mia. Mia hjalp vores datter gennem zoneterapi og der viste sig store ændringer fra første dag. Ligeledes fik vi værdifulde råd og vejledning til, hvordan vi kunne hjælpe vores lille pige når maveknebene satte ind. Vi fik råd om hvad vi kunne ændre i vores hverdag for at hjælpe hende på vej gennem de første par måneder med umodne tarme. Efter kun 2 behandlinger har vi nu en glad og livlig pige, der er dygtig til at prutte. Vi er så taknemmelige for den hjælp vi har modtaget hos Mia og vi kan nu koncentrere os om at lære vores dejlige pige at kende.

Mange hilsner Mette og Ellen

Min 12-årige søn har i de sidste to år haft store problemer med sine knæ. Vi har været ved lægen, reumatolog, fået taget røntgen osv. og fik at vide, at han havde Osgood Schlatter knæ og at der ikke at noget at gøre ved det…andet end at vente til han var udvokset. Han kunne næsten ikke gå ned af trappen og han kunne ikke spille sin elskede håndbold mere. Jeg hørte om Vanløse Osteopati og allerede efter en enkelt konsultation fik min søn det meget bedre. Faktisk kunne han spille håndbold allerede dagen efter. Christina er meget “børnevenlig” og virker som om, hun er orienteret på hele kroppen. I stedet for kun at fokusere på knæet, behandlede hun hans hofter og vi fik bl.a. nogle strækøvelser, han skulle lave hjemme og inden træning. Efter to behandlinger gik det så godt, at han ikke behøvede yderligere behandling. Så jeg vil bestemt anbefale andre at tage et smut forbi Christina, hvis de har lignende problemer. Jeg havde aldrig før hørt om osteopati og er meget overrasket over den positive effekt, som behandlingen har haft på min søn.

Annemette Fredslund

Da jeg lige var blevet gravid med mit første barn, fik jeg pokkers ondt i ryggen. Jeg fik anbefalet en fysioterapeut hos Elite Fys med speciale i gravide, og da hun havde behandlet mit skæve bækken to gange, fik min ellers problematiske ryg en fremragende graviditet. Derfor tøvede jeg heller ikke, da jeg umiddelbart efter anden fødsel fik store smerter i bækkenet, selv om lægen sagde, at det ikke sad skævt. Christina fjernede med en enkelt behandling alle de smerter, som lægen havde tilskrevet alt muligt andet, og jeg anbefaler alle gravide eller post-gravide lige at kigge et smut forbi Elite Fys for at undgå, at ryggen ødelægger den ellers så hyggelige tid.

Mette Cornelius Landskampsvært på Kanal5

MIRAKLET MAGNE

Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide! Efter at have forsøgt forgæves i halvandet at blive gravid med hjælp fra en fertilitetsklinik, søgte jeg hjælp hos Mia Hübbe, som gav mig kombineret zoneterapi- og akupunkturbehandlinger. Mia var helt fantastisk sød at snakke med allerede, da vi mødte hinanden første gang. Hendes behandlingsrum er utrolig hyggeligt, og man kan virkelig slappe af i disse omgivelser. Det var virkelig rart at komme hos Mia, og oveni behandlingerne gav hun mig også gode råd om forskellige kosttilskud. Efter 3 behandlinger skete miraklet, og jeg var gravid. Desværre havde jeg søvnbesvær under graviditeten, men også her kunne Mia hjælpe mig, så jeg fik nogle roligere nætter. Magne kom til verden i november 2016 – sund og rask. Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide!

Mvh. Mette Baagø Holm, Sygeplejerske.

Har du et generelt spørgsmål til en behandling?
Så skriv via formularen og få svar indenfor 48 timer.

(Formularen er sikker i forhold til persondata)

11 + 4 =