Massage

Hos Vanløse Osteopati tilbyder vi Fysiurgisk Massage, både i et individuelt behandlingsforløb eller som supplement til en igangværende behandling.

Fysiurgisk massage er baseret på anatomi og fysiologi, og derfor er fokus i behandlingen bevægeapparatet og hvordan massøren via massagen kan få dette til at fungere optimalt.

Det er en behandlingsform der har til formål at genoprette balancen i muskulaturen ved at øge blodcirkulationen, så ophobede affaldsstoffer udskilles nemmere. Derfor er det også vigtigt at du husker at drikke rigeligt med vand efter en massagebehandling.

Det er bevist at fysiurgisk massage er en af de bedste måder at restituere spændte og trætte muskler efter fysisk aktivitet. Desuden er det godt til at forebygge skadevirkninger fra stillesiddende arbejde og stress, da det fremmer afslapning og velvære.

Graviditetsmassage

Hos Vanløse Osteopati tilbyder vi desuden graviditetsmassage!

Som gravid kan du opleve led- og muskelsmerter på grund af den store fysiske og hormonelle forandring, der sker i din krop over en kort tidsperiode. Derudover lider mange gravide af væske i kroppen især hen mod slutningen af graviditeten. Massage kan afhjælpe dig med disse problematikker, så du vil opleve en lettelse i kroppen og bedre kan nyde din graviditet.

Vi har den fantastiske Beloost® graviditetspude for god komfort under behandlingen. Dette giver dig mulighed for at få massage uanset, hvor langt du er i din graviditet, da puden kan indstilles, så den passer til alle mavestørrelser helt hen til slutningen af din graviditet.

Se om den fantastiske pude her: http://www.belloost.com/videos/

Har du et generelt spørgsmål til en behandling?
Så skriv via formularen og få svar indenfor 48 timer.

(Formularen er sikker i forhold til persondata)

15 + 13 =