951A9524_1

Psykomotorisk terapi

Psykomotorisk terapi tager udgangspunkt i hele kroppen.

Sammen med din terapeut findes årsagerne til dine problematikker, så symptomerne lindres. Psykomotorisk terapi hjælper dig til at komme tilbage til din krop, hvor du lærer at mærke, hvordan det står til.

Den første behandling består af en fyldestgørende samtale, hvor vi kommer ind på din baggrund, din fysiske og psykiske tilstand, men vigtigt er, at du kun deler det, du har lyst til at dele.

Selve behandlingen kan bestå af øvelser, mentalt eller fysisk samt behandling på briks, hvor din terapeut bruger afspændende teknikker og bindevævs-/fasciemassage. Behandlingen er meget blid, men skal ikke sammenlignes med massage. Du vil opleve en større kropsforståelse og blive bedre til afspænding. Undervejs vil du blive spurgt ind til, hvad du sanser og vi vil eventuelt gennemgå øvelser der hjælper dig til at lære at give slip. Det hele afhænger af, hvem du er, og hvad du kommer ind af døren med.

Uanset om det er stress, angst, præstationsangst, uro, led/muskel smerter, søvnbesvær, åndedrætsbesvær, sorg, anspændthed, depression, følelsesløshed, så kan en psykomotorisk behandling sætte din situation i nyt lys og i nye toner.

Har du et generelt spørgsmål til en behandling?

Så skriv via formularen og få svar indenfor 48 timer.